BESPLATNA DOSTAVA I PREUZIMANJE VOZILA OD SADA I VAN RADNOG VREMENA

PRIMERO d.o.o. RENT-A-CAR je specijalizirana kompanija koja se bavi iznajmljivanjem putničkih automobila u cijeloj Bosni i Hercegovini. Naše automobile možete iznajmiti u našoj poslovnici u Sarajevu na adresi 13 Juni br. 4, Ilidža i na adresi Zmaja od Bosne br. 4 - Hotel Holiday

Na Vaš zahtjev dostavićemo Vam vozilo na bilo koju adresu u Sarajevu, a na kraju najma ćemo preuzeti unajmljeno vozila sa lokacije koja Vama najviše odgovara. I sve to naravno besplatno! Uslugu dostave i preuzimanja pružamo i izvan Sarajeva, uz doplatu. Neophodna je rezervacija i dogovor.

Da bi izašli u susret željama klijenata u pogledu tipa vozila, napravili smo vozni park za svačije potrebe, kako u pogledu komfora, tako i u pogledu cijena. U našoj floti na raspolaganju Vam nudimo putničke automobile renomiranih svjetskih proizvođača koji pružaju apsolutni komfor, sigurnost i brzinu kako u gradskoj, tako i vangradskoj vožnji. Sva vozila su pripremljena za potpuno uživanje: klima A/C, muzika (MP3 player), alarm, centralna brava sa daljinskom komandom, AIR BAG za vozača i suvozača, električni podizači stakala.

Svojom kvalitetom i odabranom ponudom obraćamo se uglavnom poslovnim i porodičnim ljudima sa manjkom vremena i viškom obaveza, kao i turistima sa istančanim ukusom. Na raspolaganju su Vam također i naše akcije, vikend tarife kao i dodatni popusti za dugoročne najmove ili najmove više automobila.

Tim koji stoji iza odabira takvog voznog parka uvijek je dostupan i spreman da Vam izađe u susret!

VAŠ PRIMERO RENT-A-CAR:

- Pomoć pri odabiru željenog vozila,
- Transfer do željenog odredišta ili najam putničkog vozila sa vozačem,
- Dostava i preuzimanje vozila van radnog vremena,
- Potpuno KASKO osiguranje,
- Zamjensko vozilo u slučaju kvara ili nezgode,
- Mogućnost otkazivanja ili promjene rezervacije,
- Najam automobila iz određenih grupa vozila bez depozita/kreditne kartice,
- Najam GPS navigacijskog uređaja,
- Sjedalice za dijete..itd.

Share
designer17

 


Viber-32 +387 61 923 671 Message-32 info@primero.ba Maps-Copied-32 13 Juni br. 4, Ilidža
SARAJEVO, BIH
ON-LINE REZERVACIJE Facebook-Alt-32
Toggle Bar